Re-integratie tijdens de corona-crisis

Vanaf 1 juli gaan kunnen wij weer een start maken met het opstarten van de re-integratietrajecten. Lees hieronder hoe wij dit gaan doen. 

Start re-integratie

Voorzichtig gaan wij per 1 juli a.s. weer starten met onze dienstverlening op het gebied van re-integratie. Tot 1 september doen wij dit voornamelijk telefonisch, daarna is het ook mogelijk dat je weer een uitnodiging ontvangt om bij ons langs te komen.

Het inzetten van een re-integratie traject is zoveel mogelijk maatwerk. In overleg met jou bespreken we wat er wel en niet ingezet kan gaan worden. Uiteraard hebben onze samenwerkingspartners een goed corona protocol om jouw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Meer informatie over de protocollen van onze partners vind je op de pagina Covid-19.

Arbeidsverplichtingen tijdens corona-crisis

Arbeidsverplichtingen tijdens corona-crisis

De verplichting om te solliciteren blijft gelden.

Wij begrijpen dat het door de coronacrisis wellicht lastig kan zijn om aan de sollicitatieplicht te voldoen. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Heb je in deze tijd moeite om aan de sollicitatieplicht te voldoen? Heb je al gekeken op de pagina waar alle vacatures worden gedeeld? Lukt het solliciteren niet? Neem dan contact op met een re-integratie consulent van de gemeente.

Nuttige tips

Voor jouw eigen situatie is het belangrijk dat je je best blijft doen om werk te vinden. Probeer daar zo creatief mogelijk in te zijn. Houd online of telefonisch contact met werkgevers en deel ervaringen met andere werkzoekenden.

Op de pagina solliciteren op deze website vind je veel nuttige tips!

Vergeet niet om je profiel op Helder Zicht Op Werk zo volledig mogelijk in te vullen. Hiermee vergroot je de kans op een match met een werkgever. Klik hier om direct naar je profiel te gaan.

Nog geen account?
Schrijf je snel in!
Na het aanmaken van een account kan je direct solliciteren en informatie over je uitkering bekijken
Account aanmaken